Wekelijkse Lessen

Pure Percussion biedt Sabar, Taiko en Djembe lessen aan voor alle leeftijden vanaf 10 jaar. De lessen focussen zich op het leren van (traditionele) slagwerkstukken. Speelplezier staat voorop! De lessen vinden plaats in onze studio.

Tijdens de Corona lockdown is het mogelijk privé lessen te volgen voor drumstel, Djembe en Taiko.
De kosten bedragen 40,- voor een les van 45 minuten. Mocht je met 2 personen willen lessen dan zijn de kosten 50,- (25,- p.p.)

Djembe

De Pure Percussion Djembe lessen vinden plaats op woensdag avond tussen 6 en 10 (de precieze tijd hangt af van de groep waarin u wordt ingedeeld). De lessen focussen zich op het spelen van traditionele stukken uit West-Afrika. De groepen bestaan uit +/- 8 personen. Met deze kleine groepsgrootte is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en individuele begeleiding wanneer nodig. De lessen zijn beschikbaar voor alle niveaus; zowel voor gevorderden als beginners.

1 lesuur bedraagt 13 euro.

Twijfelt u of Djembe iets voor u is? Kom langs voor een gratis proefles!

Schrijf u hier in

Taiko

De Pure Percussion Taiko lessen vinden elke maandag plaats tussen 6 en 10. De Taiko lessen focussen zich op het spelen van zowel traditionele als zelfgeschreven Taiko stukken op een zeer gevarieerd intrumentarium. De lessen zijn gebaseerd op de Taiko stijl van Kodo en Ondekoza. Dit houdt in dat we vasthouden aan de oorsprong van het Taiko spelen. De groepsgrootte varieert tussen de 5 en 15 spelers. Ook hier is dus ruimte voor persoonlijke aandacht.

Taiko Kids

Voor de jonge trommelaars onder ons heeft Pure Percussion de Taiko Kids. Deze kleine groep met jonge spelers tussen de 10 en 16 jaar repeteert elke maandag van 6 uur tot kwart voor 7. De Taiko Kids zijn altijd opzoek naar nieuw talent en bieden een kans voor u kind om zijn of haar muzikaliteit verder te ontdekken.

1 lesuur bedraagt 15 euro

Twijfelt u of Taiko iets voor u is? Kom langs voor een gratis proefles!

Schrijf u hier in

Sabar

De Pure Percussion Sabar lessen vinden plaats op aanvraag. De lessen focussen zich op het spelen van de traditionele West-Afrikaanse stukken van Doudou N’Diaye Rose. De maximale groepsgrote is 15 personen.

Prijs op aanvraag.

Schrijf u hier in